Barbara Novak
Jakčeva 2, Ljubljana Slovenija
T: 040210512
@ Pošlji elektronsko sporočilo
Dejavnost

Biosinergija se lahko obravnava kot sistem in vsebuje več različnih metod za ustvarjanje ravnovesja v telesu. Zaobjema kineziologijo, psihologijo, osteopatijo, izdelavo esenc po Bachovi cvetlični metodi, akupresuro, reiki in ustvarja prostor tudi za druge pristope. Biosinergija je holističen sistem za doseganje psihofizičnega ravnovesja. Pristop s fizične plati v smeri duhovnega zapisa. Npr. vnesemo moteči simptom v sistem in raziščemo vzorec obnašanja, naravo motnje in tudi način, kako bomo zopet vzpostavili ravnovesje. Oseba ozavesti ozadje simptoma in hkrati dobi napotke, kaj naj spremeni v dejanjih, da se simptom ne bo ponavljal.

 

Reiki. Pri individualnih tretmajih z reikijem vzpostvaljamo ravnotežje v energijski strukturi človeka, ki posledično vpliva tudi na fizično telo. Predvidoma je za izboljšanje psihofizičnega stanja potrebno izvesti več zaporednih tretmajev.
Reiki je pot osebnostne in duhovne rasti. Postvetitve potekajo v štirih stopnjah po Usuijevem sistemu naravnega zdravljenja in duhovnega razvoja. Posvečenec postopno aktivira svoj samozdravilni sistem, razširja zavedanje o višječutnih zaznavah in prakticira sočutje.

 

Astropsihomedica je program, namenjen vzpostavljanju ravnovesja psihofizične pripravljenosti posameznika na osnovi astrologije in biosinergije. Gre za praktične napotke, namenjene celjenju osebnostnih ran. Svetovanje je namenjeno športnikom in športnim ekipam, podjetnikom, posameznikom, partnerjem, družinam, kolektivom itd.
Zapis postavitve planetov – makrokozmosa v času našega rojstva – mikrokozmosa nam razkriva naše notranje zapise. Vse naše moči in šibkosti. Potenciali niso vedno v celoti vidni v vsakodnevnem izrazu osebe. Astrološka karta predstavlja dušni zemljevid. Osebnost išče pot k polnejšemu izrazu dušnega zapisa, zato potuje po zemljevidu in razkriva svojo naravo. Astrolog je lahko vodnik na tej poti, da lažje prepoznamo simboliko zapisa. Posameznikova pripravljenost zaznavano in spoznano pretopiti v dejanja pa prinese dolgoročne rezultate.
Biosinergija je holističen sistem za doseganje psihofizičnega ravnovesja. Pristop s fizične plati v smeri duhovnega zapisa. Npr. vnesemo moteči simptom v sistem in raziščemo vzorec obnašanja, naravo motnje in tudi način, kako bomo zopet vzpostavili ravnovesje. Oseba ozavesti ozadje simptoma in hkrati dobi napotke, kaj naj spremeni v dejanjih, da se simptom ne bo ponavljal. Pri fizičnih poškodbah (zvinih, zlomih, ranah itd.) se po razpustitvi energijske blokade poškodovani del telesa veliko hitreje regenerira.
Tako z večih zornih kotov obdelamo nastalo situacijo osebe in razberemo, kako naj oseba deluje, da bo njen izraz čim celovitejši. To osebi prinaša harmonijo in notranji mir ter možnosti, da se na njej izbranem področju realizira z vso notranjo močjo.
Izbrani pristop se dobro obnese tudi pri delu s skupinami. Zaradi harmonične razporeditve potencialov znotraj ekipe je mogoče dosegati boljše rezultate in dobro počutje vseh udeleženih. Svetovalec s pomočjo trenerja izdela načrt dela. Izbrane dejavnosti se izvajajo preventivno, da se vzdržuje in neguje obstoječe stanje. Po potrebi se izvaja individualna srečanja, kadar pride do zapletov. Zaradi preventivnega pristopa naj bi bilo takih zapletov zelo malo.

 

Intuitivna masaža. Masaža je naravna metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja ter lajšanja bolečin. Z njo vzpostavljamo ravnovesje v telesu in duši. V svetu, kjer vladata stres in tekmovanje, je masaža še kako potreben način sproščanja in vzpostavljanja ponovnega ravnovesja. S plemenito umetnostjo dotika se vračamo k govorici, ki je skupna vsem. Dotik nam daje občutek bližine sočloveka, sprejetosti, zaupanja in napolnjuje našo čustveno izpitost. Zakrčitev telesa pogosto izvira iz pomanjkanja čustvene odprtosti, kar vodi v čustveno izolacijo. Človek v izolaciji težko sprejema in daje, zato se počuti odrinjenega, nesprejetega in sčasoma začne zavračati tudi dotik. S pomočjo masaže lahko človeku na varen način ponovno vzpodbudimo zaupanje do ljudi, ga odpremo skozi dotik, pri tem pa se z njim čustveno ne zapletamo. Za globinsko sprostitev dodamo izravnavo energijskega polja ali reiki.

 

Pogovori se sam s seboj
V program Pogovori se sam s seboj so vključene tehnike vsenivojske komunikacije in razvijanje orodij za samopomoč in opolnomočenje posameznika ter vzpostavljanja stanja avtentičnosti. Praktikant napreduje iz osebnostne ravni do dušnega zapisa in se uči kako dušni zapis živeti v vsakdanjem življenju. To mu omogoča samoizpolnitev, zadovoljstvo in ustvarjalnost. Spoznamo kako na vseh ravneh poskrbimo za svoje potrebe in znamo uporabiti potenciale v pravem trenutku in pravih kombinacijah. 

Delavnica zajema 50 ur/ 60 min in je razporejena na 10 srečanj po 5 ur. Delavnice se lahko udeleži od 5 do 10 ljudi.

Področja delovanja
  • Aromaterapija
  • Astrologija
  • Masaža
  • Reiki
Urnik dela

Individualni tretmaji po dogovoru. 040 210 512 Barbara

Tečaji in delavnice so objavljene v novicah na www.pogovorise.si

Cenik

CENIK STORITEV

individualno srečanje Pogovori se sam s seboj 120 min 80,00€ 
biosinergija individualna terapija 80min 60,00€
reiki individualna terapija 80min, 60€
biosinergija s kristaloterapijo na daljavo 60,00€
intuitivna masaža 80 min 60,00€

Šola reikija BN prvi del 150,00€
Šola reikija BN drugi del  250,00€
Šola reikija BN tretji del 250,00€
Šola reikija BN četrti del, uvajanje v mojstrstvo reikija 300,00€
60 urni tečaj biosinergije 1.080,00€
delavnica Kako sijati svoje sonce 48 ur 720,00€
delavnica Kako sijati svojo luno 5 ur 80,00€
delavnica Pogovori se sam s seboj 50 ur 700,00€

individulana vodena meditacija 30 min 30,00€
skupinska meditacija 20,00€
svetovanje z izdelavo esence 30 min 40,00€
odvezava vezi v odnosih 30 min 40,00€
čiščenje in uglasitev prostorov 60 min 80,00€
druga individualna svetovanja 60,00€
mediacija 60 min 60,00€

Iskanje po terapevtih
Vpišite vrsto terapije, lokacijo, ime terapevta ipd. v spodnje polje in pritisnite tipko ENTER.
Napredno iskanje ...
© 2024 www.registerterapevtov.si