Zaznati sebe - Delavnica osebne rasti preko priprave

 

Meditativno srečanje s fokusom usmerjanja čuječnosti na lastno bivanje, s peko kruha brez kvasa in pripravo domače probiotične pijače ter fermentiranega sladoleda.

Organizator:
ViVi - Osebno in poslovno svetovanje Suzana Uršič
ONLINE & Smoletova ulica 18
Ljubljana
Lokacija:
Hiša kulture in nature
Termin:
01.04.2023 - 01.04.2023

Poudarili bomo pomen pozornosti, osredotočenosti in samospoznavanja med postopkom peke kruha s kislim nastavkom, pripravo probiotične pijače in fermentiranega sladoleda.

 

Osvetljevali bomo priložnosti in načine, za trenutke v vsakodnevnem ritmu življenja, kjer s čuječnostjo in pozornostjo lahko ostanemo povezani s seboj in se osredotočimo na sedanji trenutek.

 

Delavnico boste zapustili osveženi in prizemljeni ter z novim naborom spretnosti za stik s sabo, pripravo okusnega in zdravega kruha ter vodnega kefirja – naravnega probiotika kar doma. 

 

Ne glede na to, ali se želite naučiti novih veščin ali zgolj razširiti svoje obstoječe znanje, boste skozi postopke priprave in pozornosti dobili vzpodbudo za svoje dvome in odgovore na svoja vprašanja.

 

 

Ne zamudite priložnosti, da se naučite novih spretnosti in se povežete s podobno mislečimi

  

Dogodek je lokacijsko postavljen v lahko dosegljiv kraj Suhe krajine, v prelepo naravo neposredno ob reki Krki. V domačijo, kjer cenijo preteklost, kulturo, naravno in domače. Vodila pa ga bo izkušena terapevtka karmične diagnostike, z večletnimi izkušnjami svetovalnega dela na področju osebne rasti in gradnje ter krepitve medosebnih odnosov, Suzana Uršič.

--------------------------------------------------------------------------

 

Kaj dobim:

 

  • Prostor in oporo za poglabljanje vase.
  • Usmerjeno vodenje in aktivno bioterapevtsko podporo (dve meditaciji) pri delu na sebi.
  • Spoznavanje metod za urjenje pozornosti in čuječnosti ter stika s trenutkom in sabo.
  • Spoznavanje prednosti domačega fermentiranega kruha brez kvasa, vzhajanega s kislim nastavkom, z nizko vsebnostjo glutena in procesa njegove izdelave.
  • Spoznavanje prednosti domače fermentirane probiotične pijače, procesa njene priprave in izdelavo domačega probiotičnega sladoleda.
  • Testo za svojo prvo jutranjo nedeljsko peko v domači pečici.
  • Kdor želi/potrebuje (prinesite s seboj steklen kozarček s pokrovčkom - cca 200 g, za vsak produkt): Kisli nastavek, vodne kefirjeve gobice, mlečne kefirjeve gobice.
  • Kosilo (veganska enolončnica) s "sourdough" kruhom, ki ga bomo spekli med delavnico.
  • Enodnevni odklop.
  • Druženje s podobno mislečimi

--------------------------------------------------------------------------

 

Več informacij in prijava na delavnico: https://suzanaursic.com/dogodki/delavnica-zaznati-sebe/

 

Iskanje po terapevtih
Vpišite vrsto terapije, lokacijo, ime terapevta ipd. v spodnje polje in pritisnite tipko ENTER.
Napredno iskanje ...
© 2024 www.registerterapevtov.si