Večer zabavne hipnoze

Večer zabavne hipnoze z Božidarjem Grilcem. Pridite se hipnotizirati in se nasmejte svojim prigodam na odru.

Organizator:
Društvo PHS
Kolodvorska cesta 5b
Postojna
Lokacija:
Kulturni dom Sveta Ana
Termin:
08.07.2016 - 08.07.2016

Večer zabavne hipnoze bo potekal v kulturnem domu Svete Ane in sicer v petek 8. julija 2016 ob 19.00 uri. Vstopnice so samo v predprodaji pri : Gregor Lasecky 031 565 659

 

Potek zabavne hipnoze

 

Dinamična in zabavna predstava se zgodi takrat, ko se udeleženci popolnoma prepustijo in odzivajo na sugestije hipnotizerja. Ob tem pa delajo stvari, ki jih v vsakdanjem življenju ne bi delali oz. se niti ne zavedajo, da so jih sposobni delati (npr. igranje na instrument, petje...).

 

Božidar Grilc, mojster hipnoze: "Pri odrski hipnozi pride do izraza ljudska fantazija, ki je včasih brezmejna. Npr: če vam v hipnozi sugeriram, da ste astronavt in hodite po Luni, se bo vaše telo temu primerno odzvalo. Vneto boste hodili po Luni. In ker je tam manjša gravitacija, bodo vaši gibi temu primerni (počasni). Za gledalca je vaš odziv izredno komičen."

 

Ali veste?

 

Le 15-20% udeležencev je tako sugestibilnih (hitreje in lažje vstopa v hipnozo), da so primerni za nastop na odru.

 

Kje se zabavna hipnoza izvaja ?

 

Zabavna hipnoza se lahko izvaja v klubih, gledališčih, dvoranah, na šolah, univerzah, festivalih in sejmih... Ne pozabimo tudi na televizijo, kjer nastajajo zelo popularne oddaje, ki vključujejo odrsko hipnozo. Primerna je tudi rojstne dneve in ostale zabave, poslovna srečanja in kongrese.

Iskanje po terapevtih
Vpišite vrsto terapije, lokacijo, ime terapevta ipd. v spodnje polje in pritisnite tipko ENTER.
Napredno iskanje ...
© 2023 www.registerterapevtov.si